Wat kan ik precies verwachten van een eerste gratis consult?

In een eerste consult krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden en onmogelijkheden van een haartransplantatie. Zo onderzoeken we allereerst of een haartransplantatie een goede oplossing voor u is. Wat is de oorzaak dat uw haar uitvalt? Wat is de kwaliteit van uw haar? En hoe is het gesteld met de haarkwaliteit in het donorgebied? We informeren u over de kosten en over preventieve maatregel en verstrekken eventueel recepten. Ook bekijken we of een haartransplantatie past bij uw verwachtingen. U zult merken dat we uitgebreid de tijd nemen om uw vragen te beantwoorden. Wilt u een rondleiding door onze kliniek? We laten u graag alles zien. Natuurlijk is alle informatie die u krijgt, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Moet ik na een consult direct een beslissing nemen?

Nee, dit hoeft niet. Na het consultgesprek ontvangt u per e-mail de informatie die voor u van toepassing is. Zo kunt u er thuis nog eens rustig over nadenken.

Hoe vraag ik een gratis consult aan?

U kunt online een afspraak inplannen of u kunt telefonisch een afspraak maken. Daarvoor belt u 010-262 1406.

Welke garanties heb ik bij een haartransplantatie?

Bij Hairplus medical care heeft u allereerste de zekerheid van een tevredenheidsgarantie. Wij garanderen u dat het resultaat overeenkomt met het beeld dat we u vooraf geschetst hebben. Daarnaast bieden we een levenslange groeigarantie op iedere getransplanteerde graft. Wanneer u ons advies voor het hoogst haalbare resultaat opvolgt, bieden we u een garantie voor de hoogst haalbare transplantatiedichtheid. Tot slot krijgt u bij ons de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland en België.

Kan ik een proefbehandeling laten doen?

Ja, u kunt een haartransplantatie op proef doen. Dat is een goede optie als u niet voor 100% zeker bent of een haartransplantatie het gewenste effect oplevert. Door 100 grafts te laten transplanteren, ziet u wat u van een haartransplantatie kunt verwachten zonder direct een grote investering te doen.

Hoeveel kost een proefbehandeling?

De kosten voor een proefbehandeling kunnen we u exact opgeven na het eerste gratis consult. Reken ter indicatie op een bedrag van ongeveer € 300,-.

Wat is een flexhaartransplantatie?

Bij een flexhaartransplantatie mogen wij de behandeldatum eenmalig tot een week van tevoren verplaatsen. Dat kan gebeuren omdat we bijvoorbeeld een spoedbehandeling moeten inplannen. Daarvoor ontvangt u een korting op uw behandeling. Na de verplaatsing gaat de behandeling gegarandeerd door op de ‘nieuwe’ datum. Als u vasthouden aan de oorspronkelijke datum voor u niet heel erg belangrijk is, kan een flexbehandeling aantrekkelijk zijn. Informeer ernaar tijdens uw eerste consult.

Moet ik rekening houden met een wachttijd?

U kunt bij ons altijd op korte termijn terecht. Veel van onze cliënten kiezen voor de optie van een flexbehandeling. Daardoor hebben we altijd ruimte in onze planning als u haast heeft. Kiest u ook voor de flexbehandeling? Dan kunt u erop rekenen dat u al binnen vier tot acht weken na het eerste consult terecht kunt voor een behandeling.

Lees ook de FAQ over haartransplantaties en de FAQ over de kliniek.