Wat kan ik precies verwachten van een eerste gratis consult?

In een eerste consult krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden en onmogelijkheden van een haartransplantatie. Zo onderzoeken we allereerst of een haartransplantatie een goede oplossing voor u is. Wat is de oorzaak dat uw haar uitvalt? Wat is de kwaliteit van uw haar? En hoe is het gesteld met de haarkwaliteit in het donorgebied? We informeren u over een behandeling, preventie en de kosten. Ook bekijken we of een haartransplantatie past bij uw verwachtingen. U zult merken dat we uitgebreid de tijd nemen om uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk is alle informatie die u krijgt, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Moet ik na een consult direct een beslissing nemen?

Nee, dit hoeft niet. Na het consultgesprek ontvangt u per e-mail de informatie die voor u van toepassing is. Zo kunt u er thuis nog eens rustig over nadenken.

Hoe vraag ik een gratis consult aan?

U kunt online een afspraak inplannen of u kunt telefonisch een afspraak maken. Daarvoor belt u 010-262 1406.

Welke garanties heb ik bij een haartransplantatie?

Bij Hairplus medical care heeft u allereerste de zekerheid van een tevredenheidsgarantie. Wij garanderen u dat het resultaat overeenkomt met het beeld dat we u vooraf geschetst hebben. Daarnaast bieden we een levenslange groeigarantie op iedere behandeling. Wanneer u ons advies voor het hoogst haalbare resultaat opvolgt, bieden we u een garantie voor de hoogst haalbare transplantatiedichtheid. Tot slot krijgt u bij ons de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland en België.

Kan ik een proefbehandeling laten doen?

Wanneer er medische redenen bestaan die het uiteindelijke resultaat van een haartransplantatie zouden kunnen beïnvloeden kan door ons worden besloten om eerst tot een proefbehandeling over te gaan. Een proefbehandeling bestaat in de meeste gevallen uit ongeveer 100 grafts. De kosten voor een proefbehandeling kunnen we u exact opgeven na het eerste consult.

Hoeveel kost een proefbehandeling?

De kosten voor een proefbehandeling kunnen we u exact opgeven na het eerste gratis consult. Reken ter indicatie op een bedrag van ongeveer € 300,-.

Wat is een flexhaartransplantatie?

Bij een flexhaartransplantatie mogen wij de behandeldatum eenmalig tot een week van tevoren verplaatsen. Dat kan gebeuren omdat we bijvoorbeeld een spoedbehandeling moeten inplannen. Daarvoor ontvangt u een korting op uw behandeling. Na de verplaatsing gaat de behandeling gegarandeerd door op de ‘nieuwe’ datum. Als u vasthouden aan de oorspronkelijke datum voor u niet heel erg belangrijk is, kan een flexbehandeling aantrekkelijk zijn. Informeer ernaar tijdens uw eerste consult.

Moet ik rekening houden met een wachttijd?

U kunt bij ons altijd op korte termijn terecht. Veel van onze cliënten kiezen voor de optie van een flexbehandeling. Daardoor hebben we altijd ruimte in onze planning als u haast heeft. Kiest u ook voor de flexbehandeling? Dan kunt u erop rekenen dat u al binnen vier tot acht weken na het eerste consult terecht kunt voor een behandeling.

Lees ook de FAQ over haartransplantaties en de FAQ over de kliniek.